Klaar? Start!!

Vandaag ben ik begonnen met het opstellen van een eigen website, visitekaartjes, facebookpagina, flyers etc. en dat allemaal voor mijn nieuwe uitdaging: Zelfstandig trouwambtenaar! Sinds 3 jaar ben ik trouwambtenaar en afgelopen zaterdag heb ik mijn 75e huwelijk voltrokken. Stiekem was ik erg trots op dit aantal! Uiteindelijk word ik toch gevraagd... niet alleen op mijn eigen trouwlocatie maar ook daarbuiten, ver daarbuiten. 

Via via hoort men van mij en zo komen ze in contact met mij. Tja, daar mag ik best trots op zijn vind ik. 

Dit jaar waren er weer vele mooie huwelijken en we hebben er nog een paar te gaan hoor. Topper tot nu toe was een ceremonie in Toscane, Italië. Linda en Kevin hadden alles tot in de puntjes geregeld en wat was het mooi. Het kon zo in een film, prachtig! Uiteraard waren er nog meer mooie huwelijken en in oktober mag ik Roy en Leonie in het echt verbinden in de Grote Kerk van Breda, Tot die tijd ook nog een paar hier in Zundert. Wat is het toch een mooi beroep!

 

Omdat ik het zo graag doe, zoveel positieve reacties krijg heb ik besloten om meer beschikbaar te stellen. Spannend, maar wel supertof! 

Op 21 en 22 oktober sta ik op de bruidsbeurs in Breda, dus vandaar flyer, visitekaartjes etc. Ik heb er zin in!!!

Vandaag en morgen ben ik nog wel bezig met alles rond te krijgen, maar ik weet zeker dat dat goed komt. Zodra ik weer meer te melden heb laat ik weer van me horen!

 

#lovemyjob #weddingceremony #trouwambtenaar #willyvanschie

2020 een heel lastig jaar, het jaar van Covid 19. Wat vond ik het moeilijk om alle bruidsparen te zien stoeien met wat wel/niet mocht. Toch heb ik veel geleerd in 2020. Het kan anders toch ook heel mooi en leuk zijn. Een ceremonie die veel uitgebreider is, omdat dat het enige is wat mocht. Alles was net wat specialer, meer familieleden die ook wilden spreken, cadeaus die tijdens de ceremonie werden aangeboden en zelfs het eerste stukje bruidstaart werd aangesneden tijdens de ceremonie zodat de gasten allemaal een stukje als take away mee kregen. 

 

Maar wat ik vooral gezien het is dat iedereen intenser heeft genoten van de dag ook was die soms heel kort! En het feest? Die doen ze op een later tijd stip (vaak als ze 1 jaar getrouwd zijn) en dan geven ze elkaar aan het begin van het feest ten overstaan van alle gasten gewoon opnieuw het ja-woord. Zo bijzonder en eigenlijk ook zo relaxter... Tja, blijven we dit doen? Ik denk het niet, maar ik heb wel geleerd als mensen hier over twijfelen (1 dag trouwen/diner en 2e dag feest) dan zal ik altijd aanraden om het zeker te doen!

 

Laten we hopen dat 2021 beter gaat worden, we het geduld op kunnen brengen met z'n allen en dat zodra het weer enigszins normaal is iedereen weer 300% kan genieten van elke trouwdag.