Klaar? Start!!

Vandaag ben ik begonnen met het opstellen van een eigen website, visitekaartjes, facebookpagina, flyers etc. en dat allemaal voor mijn nieuwe uitdaging: Zelfstandig trouwambtenaar! Sinds 3 jaar ben ik trouwambtenaar en afgelopen zaterdag heb ik mijn 75e huwelijk voltrokken. Stiekem was ik erg trots op dit aantal! Uiteindelijk word ik toch gevraagd... niet alleen op mijn eigen trouwlocatie maar ook daarbuiten, ver daarbuiten. 

Via via hoort men van mij en zo komen ze in contact met mij. Tja, daar mag ik best trots op zijn vind ik. 

Dit jaar waren er weer vele mooie huwelijken en we hebben er nog een paar te gaan hoor. Topper tot nu toe was een ceremonie in Toscane, Italië. Linda en Kevin hadden alles tot in de puntjes geregeld en wat was het mooi. Het kon zo in een film, prachtig! Uiteraard waren er nog meer mooie huwelijken en in oktober mag ik Roy en Leonie in het echt verbinden in de Grote Kerk van Breda, Tot die tijd ook nog een paar hier in Zundert. Wat is het toch een mooi beroep!

 

Omdat ik het zo graag doe, zoveel positieve reacties krijg heb ik besloten om meer beschikbaar te stellen. Spannend, maar wel supertof! 

Op 21 en 22 oktober sta ik op de bruidsbeurs in Breda, dus vandaar flyer, visitekaartjes etc. Ik heb er zin in!!!

Vandaag en morgen ben ik nog wel bezig met alles rond te krijgen, maar ik weet zeker dat dat goed komt. Zodra ik weer meer te melden heb laat ik weer van me horen!

 

#lovemyjob #weddingceremony #trouwambtenaar #willyvanschie