Welke mogelijkheden / welke kosten?

Huwelijk voltrekken

Ik kom eerst voor een kennismakingsgesprek. Later kom ik nog een keer voor het ceremonie gesprek, hoe gaan we de ceremonie invullen, wat vinden jullie leuk, wat weet ik al van jullie etc.

Ongeveer 1 week voor de bruiloft kom ik nog een keer langs om de ceremonie helemaal door te nemen en de laatste informatie van jullie vergaren om het verhaal helemaal af te krijgen. Tussendoor kunnen we altijd mailen als jullie vragen hebben. Ook zoek ik contact met gezinsleden en getuigen, daar heb ik ook wel wat vraagjes aan!  

Ik zal jullie ook een vragenlijst sturen waar je op je gemak over na kunt denken en ik vind het leuk om van jullie ieder apart nog wat informatie te krijgen. Alles bij elkaar zal dit een mooie invulling opleveren voor jullie huwelijksvoltrekking. 


Muziek verzorgen

De mogelijkheid bestaat dat ik voor jullie de muziekinstallatie regel tijdens jullie huwelijksvoltrekking. De installatie (muziekset, boxen, microfoon etc) word dan compleet verzorgd inclusief 1 persoon die de installatie zal bedienen. 


Wedding plannen

Willen jullie dat ik jullie trouwdag geheel verzorg,  dan kunnen we daar goede afspraken over maken. De hele dag ben ik dan aanwezig en aanspreekpunt voor iedereen zodat jullie 200% kunnen genieten. Inmiddels heb ik veel ervaring en contacten opgedaan en kan ik natuurlijk proberen de beste afspraken voor jullie te regelen. Ik laat de invulling helemaal aan jullie wensen over, ik spring in daar waar afspraken gemaakt moeten worden met bijvoorbeeld locatie, fotograaf, bloemenleverancier, taartleverancier etc. Vraag naar de mogelijkheden!