Trouwambtenaar Willy van Schie

Op het moment dat ik dit schrijf heb ik net mijn 75e huwelijksvoltrekking gedaan.

Begonnen in 2014 dus inmiddels doe ik dit 3 jaar en zeker met heel veel plezier.

Inmiddels is het 2021 en gaat de teller al richting de 300 huwelijken! Wauw en het blijft gewoon zo leuk om te doen. 

 

Op diverse locatie in de gemeente Zundert heb ik huwelijken voltrokken, maar ook andere gemeentes.

 

Ik heb zelfs een huwelijk mogen voltrekken in het mooie Toscane in Italië. Linda en Kevin hadden mij gevraagd om hun daar in het echt te verbinden, supertof was dat! Maar ik heb daar op locatie ook samen met de ceremoniemeesters gezorgd dat de middag en diner in goede banen is verlopen. Ja, dat was een unieke ervaring en een mooie notitie op deze CV. Daar heb ik veel gezien en geleerd en dat zou ik natuurlijk ook voor jullie huwelijk kunnen gebruiken.

 

 

 

 

Ik ben in 2019 50 jaar geworden, inmiddels bijna 30 jaar getrouwd (2022) een zoon van 18 jaar en een bezige bij. 

 

Naast huwelijken voltrekken doe ik nog veel meer voor bruidsparen. Dat komt natuurlijk omdat ik zelf een trouwlocatie bezit, maar ook op andere locaties vind ik het super leuk om een bruidspaar te helpen met het doornemen van de dag. Na zoveel huwelijken heb ik inmiddels heel wat ervaringen opgedaan en die deel ik graag met jullie. Zoeken jullie meer dan alleen een trouwambtenaar dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

 

Onze trouwlocatie bevindt zich in Klein Zundert. Het verzorgen van huwelijken van begin tot einde van de feestavond kunnen jullie met een gerust hart aan mij en mijn team overlaten. Als jullie hier ook interesse in hebben; laat het me weten!

 

Naast ons bedrijf in Klein Zundert hebben we meer dan 20 jaar een horeca locatie in Breda om Breda gehad, maar door alle drukte in Klein Zundert en mijn bezigheden als trouwambtenaar hebben we de beslissing genomen om met dit bedrijf te gaan stoppen. Het is wel een hele mooie ervaring van 20 jaar geweest en we hebben daar hele mooie jaren gekend! Leuk weetje; diverse mensen die bij ons hebben gewerkt zijn inmiddels ook door mij getrouwd. Uiteraard ook onze bezoekers die elkaar bij ons hebben leren kennen zijn bruidsparen en ook daarvan heb ik er inmiddels een aantal getrouwd (het kersje op de taart!). 

 

In het verleden ben ik 11 jaar bestuurslid geweest van Horeca Nederland afdeling Breda en tevens ben 5 jaar voorzitter geweest van De Wandelerij (gezamenlijke horeca binnenstad Breda). Dit heb ik allemaal vrijwillig gedaan met als doel de gastvrijheid in Breda naar een hoger level te brengen in samenwerking met gemeente en politie. Een mooie tijd waar ik veel geleerd heb!

 

Al vele jaren deed ik in Breda mee aan 'de Grôtste Mââuwert'. Beter bekend als tonpraten of sauwelen! Lekker kletsen en zorgen dat de gasten in de zaal een hele leuke act te zien krijgen. Er moet vooral gelachen worden, immers een dag niet gelachen is een dag niet geleefd... Humor genoeg! Inmiddels ben ik voorzitter geworden van deze club en mag ik de middag organiseren.

 

Op je CV horen volgens mij ook je hobby's dus die schrijf ik hier ook bij.

Zeg je Zundert dan zeg je Bloemencorso. Ik ben hier niet opgegroeid dus voor mij waren het eerst ook gewoon wagens met bloemetjes. Inmiddels weet ik wel beter, heel Zundert van jong tot oud heeft het corsogevoel, krijgt vanaf mei de corsokoorts. Daar groei je hier mee op. Voor mij was het nieuw, maar al vrij snel heeft de organisatie mij gevraagd om plaats te nemen in het bestuur. Niet voor het steken van de bloemen maar om de horeca en programmering tijdens het evenement goed te laten verlopen. Het is een hele organisatie maar ook een hele leuke hobby om erbij te doen. Het enige is... geen huwelijken in het eerste weekend van september!

 

Verder heb ik niet zoveel tijd over voor andere hobby's maar wat we ook graag doen is op vakantie gaan (wie niet?)!

 

 Wil je meer weten; vraag het me!